Uncategorized

Branzeturi cum se… cuVin 26 Septembrie 2019

Joi seara a avut loc evenimentul organizat de Asociatia Bloggerilor Olteni si Dictionar Culinar la Casa Zamfirescu din Craiova, unde am degsustat Sauvignon Blanc + Camembert Ile de France, Chardonnay  + Havarti Arla, Roze Merlot & Feteasca Neagra + Emmentaler Delaco, Syrah  + Gouda si piper mozaic, Cuvee Experience Feteasca Neagra & Merlot & Syrah + Grana Padano Delaco D’Exceptie, vinurile organice ale Domeniului Bogdan fiind asociate cu branzeturile de rigoare de la Delaco Fan Branza. Vinurile au fost „povestite” de somelierul Vlad Buruga, iar branzeturile de Daniel Botea. A fost o experienta gustoasa si in acelasi timp educativa, cu acesta ocazie am aflat ca motto-ul Domeniului Bogdan „A face un vin bun este o deprindere. A face un vin de calitate este o artă.” este acoperit cu fapte. Mai multe despre Domeniul Bogdan gasiti aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *